ΑΡΧΙΚΗ       Νέα

Ιούλ 20
2021

Στρατηγός Κ. Φλώρος: Ανακοίνωσε στη DEFEA τις εξοπλιστικές προτεραιότητες των Ενόπλων Δυνάμεων

Στις εξοπλιστικές προτεραιότητες των Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά την ομιλία του, στην τελευταία ημέρα της DEFEA.

Περισσότερα
Ιούλ 20
2021

Με το βλέμμα στις φρεγάτες, οι μεγαλύτερες ναυπηγικές βιομηχανίες στη DEFEA

Με το πρόγραμμα των νέων φρεγατών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού σε εξέλιξη, η DEFEA έγινε ο πόλος έλξης για τις σημαντικότερες ναυπηγικές βιομηχανίες στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Περισσότερα
Ιούλ 20
2021

7 Υπουργοί Άμυνας στη DEFEA

Επτά υπουργοί Άμυνας και συγκεκριμένα της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Γεωργίας, της Βόρειας Μακεδονίας και της Κύπρου επισκέφθηκαν την DEFEA 2021, όπως επίσης και οι υφυπουργοί Αμύνης και Εξοπλισμών της Βρετανίας, της Αρμενίας και της Βουλγαρίας.

Περισσότερα
Ιούλ 19
2021

Στη DEFEA 8 αντιπρόεδροι της Lockheed Martin

“Μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε επαφές και με την ελληνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, να συνεχίσουμε τον παραγωγικό διάλογο με τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες αλλά και με μια πλειάδα άλλων επισήμων αντιπροσωπειών που έσπευσαν στην Αθήνα για την Έκθεση”.  

Περισσότερα
Ιούλ 14
2021

Ο ΥΕΘΑ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε τη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφαλείας “DEFEA 2021”

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Αμύνης & Ασφαλείας “DEFEA 2021” που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο “Metropolitan Expo” στα Σπάτα, ως τις 15 Ιουλίου.

Περισσότερα
Ιούλ 12
2021

Αύριο τα εγκαίνια της DEFEA

Η πρώτη διεθνής έκθεσης αμυντικής βιομηχανίας και ασφαλείας μετά μία και πλέον δεκαετία, ανοίγει αύριο Τρίτη 13 Ιουλίου, τις πύλες της στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Περισσότερα