ΑΡΧΙΚΗ       Εκθέτες       Πληροφορίες Συμμετοχής

Επιλογές Περιπτέρων & Διαφημιστικών Πακέτων

 

Η DEFEA προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σας σε ένα διεθνές ακροατήριο. Βρείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή της εταιρείας σας στην έκθεση.

Χώρος

Η DEFEA πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στη ΝΑ Ευρώπη.
Η έκθεση διαθέτει στους εκθέτες της αποκλειστικά περίπτερα ελεύθερα δομής.
Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε εκθέτης μπορεί να κατασκευάσει το περίπτερο του, είτε με την τεχνική εταιρεία του εκθεσιακού κέντρου είτε επιλέγοντας όποια κατασκευαστική εταιρεία αυτός επιθυμεί.

Περίπτερα Δομής

Προαιρετικά, ο κάθε εκθέτης, μπορεί να επιλέξει έναν από τους τρεις προτεινόμενους τύπους περιπτέρων δομής (Business, Bronze, Executive) που παρέχει η τεχνική εταιρεία του εκθεσιακού κέντρου και τους οποίους θα βρείτε στον κατάλογο τεχνικών υπηρεσιών.

Εθνικά Περίπτερα

Διεθνείς εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, είτε μέσα σε εθνικό περίπτερο, είτε με ανεξάρτητη συμμετοχή.
Δείτε το δίκτυο διεθνών agent της DEFEA.

Παρακαλούμε κατεβάστε το Post Show Report της DEFEA 2023  ΕΔΩ

 

Ευκαιρίες Διαφήμισης & Χορηγιών
Προωθήστε την εταιρεία σας και αυξήστε την προβολή της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη DEFEA – Defence Exhibition Athens. Επιλέξτε από τη λίστα των πακέτων χορηγιών και διαφημίσεων αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας ή αποκτήστε αποκλειστικότητα για μέγιστη αποτελεσματικότητα.
Έντυπες διαφημίσεις στον επίσημο κατάλογο και εταιρικές παρουσιάσεις εντός του DEFEA Academy θα τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών. Κρεμαστά πανό και φωτιζόμενοι χώροι τοίχων στο διάδρομο και τους εκθεσιακούς χώρους, θα βοηθήσουν περαιτέρω την εταιρεία σας να κάνει τη διαφορά.
Τα διαθέσιμα πακέτα χορηγιών περιλαμβάνουν:
• Χορηγός Platinum
• Χρυσός Χορηγός
• Αργυρός Χορηγός
• Χορηγός Delegations Lounge
• Χορηγός Gala Δεξίωσης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2.111.801.801, στο info@defea.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Φόρμα Ενδιαφέροντος


Για τη συμμετοχή σας στην έκθεση με περίπτερο παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ένας αντιπρόσωπος των πωλήσεών μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.