ΑΡΧΙΚΗ       Επισκέπτες       Official Delegations

Πολιτικοί & Στρατιωτικοί Ηγέτες

 

Στην έκθεση προσκαλούνται, τόσο από την διοργάνωση αλλά και από το ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ, Διεθνείς Επίσημες Αποστολές από την Ευρώπη, την περιοχή των Βαλκανίων, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Οι 55 επίσημες αποστολές που επισκέφθηκαν τη DEFEA 2023 αποτελούνταν από πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες ανώτατου επιπέδου, προσκεκλημένοι από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι χώρες (ή περιοχές) με επίσημη παρουσία ήταν: Αίγυπτος, Αρμενία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Γκάνα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ινδονησία, Ιορδανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουάντα, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία και Τσεχία.

 

VIP Delegations Programme

Για τους VIP

Η DEFEA προσφέρει στους VIP τη δυνατότητα μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας να δημιουργήσουν και να ελέγχουν το πρόγραμμα συναντήσεων τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα τους συνοδεύει επίσημος συνοδός της έκθεσης όπου και θα τους διευκολύνει σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται.
Το Delegation Lounge αποκλειστικά για χρήση από τις διεθνείς επίσημες αποστολές και τους VIP επισκέπτες αποτελεί έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο εντός της έκθεσης με ειδικές υπηρεσίες φιλοξενίας προς τις επίσημες αντιπροσωπείες και τους VIP.

Για τους εκθέτες

Η DEFEA προσφέρει στους εκθέτες (stand>30τμ) τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τις διεθνείς αποστολές μέσα από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μέσω της πλατφόρμας θα μπορούν να διαχειριστούν τα αιτήματα συναντήσεων των Διεθνών Αποστολών. Η τελική έγκριση – αποδοχή για τις συναντήσεις που έχουν ζητηθεί παρέχεται από τον εκθέτη. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα περίπτερα των εκθετών.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2.111.801.801 και στο info@defea.gr.