ΑΡΧΙΚΗ       Επισκέπτες       Official Delegations

Official Delegations

Στην έκθεση προσκαλούνται, τόσο από την διοργάνωση αλλά και από το ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ, Διεθνείς Επίσημες Αποστολές από την Ευρώπη, την περιοχή των Βαλκανίων, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Επισκέπτες από περισσότερες από 40 χώρες ήρθαν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την DEFEA 2021. Ανάμεσά τους επίσημοι, κυβερνητικές και στρατιωτικές αντιπροσωπείες που προσκλήθηκαν από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Οι αντιπροσωπείες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν το «παρών» στην DEFEA ήταν από τις παρακάτω χώρες: Αλβανία, Αλγερία, Αρμενία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράκ, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Μπαχρέιν, Νότιος Κορέα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουάντα, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία και Φιλιππίνες.

 

VIP Delegations Programme

Για τους VIP

Η DEFEA προσφέρει στους VIP τη δυνατότητα μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας να δημιουργήσουν και να ελέγχουν το πρόγραμμα συναντήσεων τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα τους συνοδεύει επίσημος συνοδός της έκθεσης όπου και θα τους διευκολύνει σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται.
Το Delegation Lounge αποκλειστικά για χρήση από τις διεθνείς επίσημες αποστολές και τους VIP επισκέπτες αποτελεί έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο εντός της έκθεσης με ειδικές υπηρεσίες φιλοξενίας προς τις επίσημες αντιπροσωπείες και τους VIP.

Για τους εκθέτες

Η DEFEA προσφέρει στους εκθέτες (stand>30τμ) τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τις διεθνείς αποστολές μέσα από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μέσω της πλατφόρμας θα μπορούν να διαχειριστούν τα αιτήματα συναντήσεων των Διεθνών Αποστολών. Η τελική έγκριση – αποδοχή για τις συναντήσεις που έχουν ζητηθεί παρέχεται από τον εκθέτη. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα περίπτερα των εκθετών.

Θέλετε να μάθετε περισότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2.111.801.801 και στο [email protected]