ΑΡΧΙΚΗ       Χρήσιμες πληροφορίεςς       Το εκθεσιακό

Υποκατηγορίες

Το εκθεσιακό

 

Το Metropolitan Expo αποτελεί το μεγαλύτερο και ταυτόχρονα το πλέον σύγχρονο κέντρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων της Ελλάδας. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης ενώ βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Metropolitan Expo, στο οποίο -μεταξύ πολλών άλλων- πραγματοποιείται και η διεθνής έκθεση DEFEA-Defence Exhibition Athens απέκτησε πρώτο την πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV Austria.

Με την πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζεται ότι το εκθεσιακό κέντρο εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα και διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς, πόρους και τις υποδομές για την διοργάνωση όλων των προγραμματισμένων εκθέσεων με απόλυτη ασφάλεια.

 

To Metropolitan Expo σε αριθμούς

Το Metropolitan Expo έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά:
• Συνολική Επιφάνεια: 160.000 m²
• Μεικτός Καλυμμένος Χώρος: 50.000 m²
• Χώρος στάθμευσης: 100.000 m² (χωρητικότητας 5.000 αυτοκινήτων)
• Το εκθεσιακό κέντρο διαθέτει τέσσερις μεγάλες αίθουσες (Halls) με συνολικό εμβαδόν 43.750 m², οι οποίες μπορούν να ενοικιαστούν μερικώς εάν χρειαστεί.
• Όλοι οι χώροι του Metropolitan Expo μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα για τη φιλοξενία όλων των τύπων συνεδρίων. Εκτός από τις δύο κύριες Αίθουσες Συνεδρίων (Conference Halls – C1 & C2), μέσα στις Αίθουσες 1, 2, 3 & 4 μπορούν να κατασκευαστούν αίθουσες συνεδριάσεων σε διάφορα μεγέθη και χωρητικότητες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του συνεδρίου που φιλοξενεί.
• Ο χώρος διαθέτει δύο εκλεπτυσμένους χώρους υποδοχής – λόμπι. Το λόμπι 1 και το λόμπι 2 συνδέονται με τον κύριο διάδρομο σε ένα μόνο επίπεδο.
• Το Metropolitan Expo διαθέτει δύο εστιατόρια και επτά καφέ. Η υψηλή αισθητική όλων των χώρων εστίασης ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις, με έμφαση στη λειτουργικότητα.

50.000m2 ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
5.000 ΘΕΣΕΙΣ PARKING
2 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
800m2 ΧΩΡΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ