ΑΡΧΙΚΗ       Ποιοι είμαστε       Η ROTA

Η Διοργανώτρια εταιρεία ROTA ΑΕ

 

Η ROTA ΑΕ, με έτος ίδρυσης το 1984, αποτελεί τον μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα στην Ελλάδα. Η εταιρεία, έχοντας διοργανώσει εκατοντάδες εκθέσεις και εκδηλώσεις τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έναν όγκο εμπειρίας και γνώσης μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Επιπλέον, η ROTA ΑΕ διαχειρίζεται το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, το METROPOLITAN EXPO, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του οποίου φιλοξενούνται με αξιώσεις διεθνείς εκθέσεις αναγνωρισμένου κύρους και εύρος εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων.

Σημειώνεται, πως η εταιρεία διοργανώνει κλαδικές εκθέσεις, εκθέσεις κοινού, συνέδρια και εκδηλώσεις, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες πλήθους αγορών, με ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει από είδη σπιτιού έως και συστήματα αλουμινίου και από πολυτελείς θαλαμηγούς έως αμυντικά συστήματα.

Tο χαρτοφυλάκιο της ROTA ΑΕ περιλαμβάνει τις παρακάτω εκθέσεις:
• DEFEA – Defence Exhibition Athens: 6 – 8 Μαΐου 2025
Η DEFEA αποτελεί μια υψηλού κύρους διεθνή έκθεση όπου οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου παρουσιάζουν αμυντικά συστήματα ξηράς, θάλασσας και αέρα σε ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από την ελληνική και διεθνή κοινότητα. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον ΣΕΚΠΥ.
• Δωρέκθεση: 21 – 24 Σεπτεμβρίου 2023 & 25 – 28 Ιανουαρίου 2024
Η εμπορική έκθεση για είδη δώρου, γραφείου, βιβλιοπωλείου, καπνιστού και εποχιακά είδη.
• Mostra Rota: 21 – 24 Σεπτεμβρίου 2023 & 25 – 28 Ιανουαρίου 2024
Η μεγάλη εμπορική έκθεση ειδών οικιακής χρήσεως, ειδών σπιτιού, επίπλων, μικροεπίπλων, υαλικών, φωτιστικών και εποχιακών.
• Athens Fashion Trade Show: 21 – 24 Σεπτεμβρίου 2023 & 25 – 28 Ιανουαρίου 2024
H Athens Fashion Trade Show παρουσιάζει όλα τα fashion trends σε ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ και μπιζού.
• Το Παιδί και το Παιχνίδι: 21 – 24 Σεπτεμβρίου 2023
Η κλαδική έκθεση για παιχνίδια, βρεφικά, εποχιακά είδη του Συνδέσμου Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών.
• Οικοδομή Expo: 19 – 22 Οκτωβρίου 2023
Η Οικοδομή Expo αποτελεί την κορυφαία επαγγελματική έκθεση για τη δόμηση, την αρχιτεκτονική και τα υλικά που απευθύνεται στον κατασκευαστικό κλάδο της χώρας.
• Metal Machinery: 19 – 22 Οκτωβρίου 2023
Η έκθεση μηχανημάτων και τεχνολογιών επεξεργασίας μετάλλου και βιομηχανικού εξοπλισμού, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του ΣΕΚΕΜ.
• Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών: 6 – 10 Δεκεμβρίου 2023
Η έκθεση ορόσημο του κλάδου, η οποία έχει αναδειχθεί ως το ναυτικό γεγονός της χρονιάς και το σημείο συνάντησης της αγοράς. Απευθύνεται στους λάτρεις της θάλασσας, του σκάφους, του θαλάσσιου εξοπλισμού και των θαλάσσιων χόμπι και σπορ.
• Παρουσίες: 10 – 14 Ιανουαρίου 2024
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών, η οποία παράλληλα αποτελεί και τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα.
• Λαϊκή Τέχνη: 10 – 14 Ιανουαρίου 2024
Στην έκθεση «Τέχνημα και Λαϊκή Τέχνη», εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, παρουσιάζουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας.
• Τέχνημα: 10 – 14 Ιανουαρίου 2024
Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, συγκεντρώνει δημιουργήματα μοναδικής και διαχρονικής αξίας, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, τα οποία αποτυπώνουν με πληρότητα την τουριστική αγορά.

Η ROTA Α.Ε. είναι μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας διοργανωτών εκθέσεων UFI (Union des Foires Internationales), μέλος της SISO (Σύλλογος Ανεξάρτητων Οργανωτών Εκθέσεων), μέλος του ΣΕΒ, ενώ κατέχει πιστοποίηση ISO 9001:2015 από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA.

Μάθετε Περισσότερα