ΑΡΧΙΚΗ       Εκθέτες       Γιατί να εκθέσετε

Γιατί να εκθέσετε

 

Η ΕΑΒΙ στο προσκήνιο

Είναι μια διεθνής αμυντική έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με κύριο στόχο την ανάπτυξη της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.
Με ένα προνομιακό κόστος συμμετοχής παρουσιάζετε τον όγκο και τη σημαντικότητα σας διεθνώς.

Οι ηγέτες της Βιομηχανίας

Θα εκμεταλλευτείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας που παρουσιάζονται μέσα από τις επαφές σας με την ελληνική και διεθνή αμυντική κοινότητα.

Εκθέτες από όλο τον κόσμο

Στην έκθεση συμμετέχουν εκθέτες από περισσότερες από 21 χώρες παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες δίνοντας την ευκαιρία για νέες συνεργασίες και συνέργειες.

VIP και Διεθνείς Επίσημες Αποστολές

Παρουσιάζετε την εταιρεία σας σε επίσημες αποστολές και επισκέπτες από 54 χώρες σε επίπεδο υπουργών, υφυπουργών, αρχηγών στρατού ξηράς, αεροπορίας, ναυτικού και διεύθυνσης εξοπλιστικών.

Μοναδικές Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Με τη συμμετοχή σας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε B2B συναντήσεις με τις αποστολές, να λάβετε μέρος σε Matchmaking events.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε εταιρικές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις και να λάβετε μέρος σε Networking events δημιουργώντας νέες επαφές και να προβληθείτε επιπλέον μέσα από τα χορηγικά πακέτα της έκθεσης.

 

Θέλετε να μάθετε περισότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2.111.801.801, στο [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος


Για τη συμμετοχή σας στην έκθεση με περίπτερο παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ένας αντιπρόσωπος των πωλήσεών μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.