ΑΡΧΙΚΗ       Εκθέτες       Γιατί DEFEA

Η έκθεση που πρέπει να συμμετάσχετε

 

Η DEFEA – Defence Exhibition Athens συγκεντρώνει ηγέτες της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αφρική, την Κεντρική και Ανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενισχύοντας τη διεθνή συνεργασία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και την οικονομική ανάπτυξη. Με την εμβέλεια και τον αντίκτυπό της, η DEFEA αναδεικνύεται ως μια κομβική δύναμη στη διαμόρφωση του μέλλοντος της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας.
Στη DEFEA συμμετέχουν ανώτατες διεθνείς επίσημες αποστολές, με επικεφαλής Υπουργούς και Υφυπουργούς, Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων, Διευθυντές Εξοπλισμών, Πρέσβεις και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Παράλληλα, η εκπροσώπηση της διεθνούς βιομηχανίας άμυνας και ασφάλειας βρίσκεται επίσης στο υψηλότερο επίπεδο, με πρόεδρους, ανώτερους αντιπροέδρους και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων να επισκέπτονται την έκθεση κάθε δύο χρόνια.
Λόγω της εντυπωσιακής ανάπτυξής της, η DEFEA – Defence Exhibition Athens είναι ήδη η μεγαλύτερη διεθνής αμυντική έκθεση της ΝΑ Ευρώπης, το νέο ορόσημο για τον κλάδο, με τις μελλοντικές προοπτικές να είναι ακόμη πιο ελπιδοφόρες.

Εκδηλώσεις δικτύωσης
Η DEFEA προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς ηγέτες του κλάδου και διεθνείς φορείς λήψης αποφάσεων, επιτρέποντας στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με πιθανούς συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση.
Οι συζητήσεις σε πάνελ, οι παρουσιάσεις και οι κλαδικές συνεδρίες που καθοδηγούνται από κορυφαίους ειδικούς, βοηθούν τους εκθέτες να εξερευνήσουν τις αναδυόμενες τάσεις και προκλήσεις της αγοράς, προκειμένου να αναβαθμίσουν την επιχειρηματική τους στρατηγική και να υιοθετήσουν βέλτιστες πρακτικές.
Στο πλαίσιο της DEFEA – Defence Exhibition Athens 2023, διοργανώθηκαν σχεδόν 300 Matchmaking Meetings μέσω μιας matchmaking πλατφόρμας ενσωματωμένης στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Η Ελλάδα ως περιφερειακός κόμβος
Η ιδανική στρατηγική θέση της Ελλάδας παρέχει μια πύλη για την ΕΕ και τις ΗΠΑ προς την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, η Ελλάδα διατηρεί άριστες σχέσεις και στρατιωτική συνεργασία με χώρες της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, καθιστώντας τη χώρα ιδανικό πεδίο για επενδύσεις, συμφωνίες και συνεργασίες.
Με την καθιερωμένη ιστορία της και τις συνεχείς επενδύσεις στην άμυνα, η Ελλάδα διαθέτει σημαντικό αριθμό εταιρειών που έχουν μακροχρόνιες και κερδοφόρες διεθνείς συνεργασίες. Μεταξύ αυτών είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τη DEFEA μια σημαντική επιχειρηματική ευκαιρία για την ευρύτερη βιομηχανία.

Σημαντικές Αιγίδες
Η DEFEA – Defence Exhibition Athens τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και συστημάτων σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.
Στρατηγικός συνεργάτης της DEFEA είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) που εκπροσωπεί περισσότερες από 200 πιστοποιημένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας.
Η DEFEA τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την υποστήριξη της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ).
Διοργανώνεται από τη ROTA SA στο Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της ΝΑ Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Φόρμα Ενδιαφέροντος


Για τη συμμετοχή σας στην έκθεση με περίπτερο παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ένας αντιπρόσωπος των πωλήσεών μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.