string(647) ""
Η DEFEA στην AUSA 2021 – Defea
6-8 MAY 2025 | METROPOLITAN EXPO - ATHENS, GREECE
ΑΡΧΙΚΗ       Νέα       News       Η DEFEA στην AUSA 2021

Oct 14
2021

Η DEFEA στην AUSA 2021

Αισθητή συνεχίζει  να κάνει διεθνώς την παρουσία της η ελληνική Διεθνής Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Έκθεση του Μαΐου του 2023 οι διοργανωτές της DEFEA συμμετέχουν στην ετήσια έκθεση αμυντικών συνεργασιών AUSA που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στην Ουάσιγκτον. Στο περίπτερο της έκθεσης  προβάλλεται ο απολογισμός της επιτυχημένης DEFEA 2021 ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται οι πρώτες επαφές για την προετοιμασία της DEFEA 2023.

Η μαζική συμμετοχή της αμερικανικής αμυντικής βιομηχανίας στην επιτυχημένη DEFEA 2021 αποτελεί άλλωστε την βάση για περαιτέρω συνεργασίες και εμβάθυνση των κοινών πρωτοβουλιών που είναι βέβαιο ότι θα τελεσφορήσουν με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ελληνική αμυντική Έκθεση DEFEA του 2023.

Tην ενεργό συνδρομή του συνόλου της ελληνικής αμυντικής κοινότητας στην προσπάθεια της DEFEA  επιβεβαιώνουν, τόσο ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ ναύαρχος Αριστείδης Αλεξόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Τάσος Ροζολής, οι οποίοι επίσης έδωσαν το παρών στην AUSA και οι οποίοι διακρίνονται στην φωτογραφία μαζί με τον υπεύθυνο οργάνωσης της έκθεσης DEFEA, κ. Βασίλη Μπάρκα.