ΕΚΘΕΤΕΣ

HOME       Εκθέτες       Γιατί DEFEA

Γιατί DEFEA

Η DEFEA, που διοργανώνεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2020 έρχεται σε μια εξαιρετική συγκυρία για την ελληνική οικονομία, για να επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο χάρτη των διεθνών αμυντικών εκθέσεων, μετά από απουσία μιας τουλάχιστον δεκαετίας.

Οι Έλληνες εκθέτες θα ωφεληθούν, καθώς στο πλαίσιο της DEFEA θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις ελληνικές ΕΔ, να συνάψουν συνεργασίες με διεθνείς κολοσσούς και να δικτυωθούν με εταιρείες στον τομέα της άμυνας, της ενέργειας, της ασφάλειας και των νέων τεχνολογιών.

Συνεργάτης της έκθεσης DEFEA είναι ο ΣΕΚΠΥ που εκπροσωπεί πάνω από 150 πιστοποιημένες ελληνικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της άμυνας.

Η DEFEA θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας,

Με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ και την πολύτιμη αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η DEFEA θα  παρουσιάσει μια έκθεση αντάξια της ιστορίας των αμυντικών εκθέσεων της χώρας και της σημαντικότητας της γεωπολιτικής της θέσης.

Στόχος της να γίνει το σημείο αναφοράς για την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Α Μεσογείου.

Η έκθεση τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Υποστήριξη της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ).

Φόρμα Ενδιαφέροντος


Για τη συμμετοχή σας στην έκθεση με περίπτερο παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ένας αντιπρόσωπος των πωλήσεών μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.