ΑΡΧΙΚΗ       Εκθέτες       Οι διοργανωτές

Η ΡΟΤΑ ΑΕ

Η ROTA ΑΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό μέσω των θυγατρικών της εταιρειών στην Μεγάλη Βρετανία, την Μέση Ανατολή και την Τουρκία.

Η εταιρεία από την ίδρυσή της το 1984, έχει συσσωρεύσει σημαντική εμπειρία, έχοντας οργανώσει – μαζί με τις 5 ελληνικές θυγατρικές συνολικά 600 κορυφαίες εκθέσεις. Η ROTA διοργανώνει ετησίως 25 εκθέσεις ενώ εκδίδει και 4 κλαδικά περιοδικά.

Η ROTA Α.Ε. είναι μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας διοργανωτών εκθέσεων UFI (Union des Foires Internationales), μέλος της SISO (Σύλλογος Ανεξάρτητων Οργανωτών Εκθέσεων), μέλος του ΣΕΒ, ενώ κατέχει πιστοποίηση ISO 9001:2015 από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA.

Ο ΣΕΚΠΥ

Ο ΣΕΚΠΥ είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως βασικό στόχο του αφενός την υποστήριξη και προώθηση των συμφερόντων των μελών του, και αφετέρου την ανάπτυξη της τοπικής αμυντικής βιομηχανίας ώστε να καλύψει τις εσωτερικές και διεθνείς ανάγκες, προκειμένου να μειωθεί το μεγάλο εθνικό έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου στον τομέα των αμυντικών εξοπλισμών.