string(647) ""
Συνάντηση Οργανωτών DEFEA με τον Αρχηγού ΓΕΕΘΑ – Defea
6-8 MAY 2025 | METROPOLITAN EXPO - ATHENS, GREECE
ΑΡΧΙΚΗ       Νέα       Δελτία Τύπου       Συνάντηση Οργανωτών DEFEA με τον Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Nov 14
2021

Συνάντηση Οργανωτών DEFEA με τον Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, και τον Διευθυντή Οργάνωσης της Έκθεσης DEFEA κ. Βασίλη Μπάρκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα αποτιμήθηκε η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ στην Αθήνα τον Ιούλιο 2021, ενώ οι διοργανωτές της εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.

Επίσης συζητήθηκε η μελλοντική συνεργασία ΓΕΕΘΑ, ΣΕΚΠΥ, ROTA A.E. και DEFEA με σκοπό την καθιέρωση της Έκθεσης ως πόλου έλξης εταιριών αμυντικού υλικού και χωρών, δίνοντας την δυνατότητα στην Ελλάδα να καταστεί επίκεντρο ενημέρωσης τους επί των πλέον πρόσφατων εξελίξεων σε συστήματα και τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας.